MODEL SAMSUNG TERBARU BESERTA HARGA (AWAL SEPTEMBER)

SAMSUNG CORBY CHAT
KAMERA : 2MP
TOUCH SKRIN&QWERTY
FUNGSI LAIN : TOUCHWITZ, KEYPAD QWERTY, SOCIAL NETWORKING, GOOGLE MAPS

HARGA : ORI- RM 545S








SAMSUNG GALAXY 5
KAMERA : 2MP
TOUCH SKRIN
FUNGSI LAIN : TOUCHWITZ, SWYPE SMS, SOCIAL NETWORKING,WIFI

HARGA : ORI - RM 655+2G







SAMSUNG B7722 SORRENTO
KAMERA : 5MP
TOUCH SKRIN
FUNGSI LAIN : DUAL SIM, WIFI, KAMERA FLASH, DOCUMENT OFFICE, SOCIAL NETWORKING

HARGA : RM 1000


SAMSUNG CHAMP
KAMERA : 1.3 MP
TOUCH SKRIN
FUNGSI LAIN : FAKE CALL, DUAL LOUD SPEAKER, TOUCHWITZ
HARGA: ORI - RM 390+2G

4 Response to "MODEL SAMSUNG TERBARU BESERTA HARGA (AWAL SEPTEMBER)"

  1. datheavenlysincethousandyearsagoguy says:
    August 31, 2010 at 2:04 AM

    AsSalaam,

    Nak tau bbrp prkr ttg Samsung B7722:

    i) Ini saja ke fone dual sim dalam senarai samsung yg korang jual? Ada pesaing dari brand lain?

    ii) Harga RM 1k tu termasuk microSD x? Set ori @ AP? Apa lagi yg disertakan dlm set penuh tu?

    iii) Korang ada software/download bahasa Jepun, Mandarin, French & Arab (utk fone & texting)? Kalau ada, baguslah, xyah aku gi MINES/kajang lagi.

    iii) Penghantaran ke sepang brp rm (dkt klia)?

    Nampak menarik nih. Sila jwb sgr TK

  2. nurhijrahresources says:
    August 31, 2010 at 6:01 AM

    wsalam..

    1)B7722 adalah model terbaru dr Samsung. Kami hanya menjual handphone yg masih pengedar kami keluarkan. Samsung dual sim yg lama sudah tidak dikeluarkan oleh pihak samsung. tentang pesaing lain, kebanyakkan brand lain tidak byk mengeluarkan handphone dual sim.

    2)harga RM 1k itu tidak termasuk memori. Ia merupakan Ori Set kerana kami tidak menjual Ap set utk jenama Samsung, HTC dan LG. Set penuh itu termasuk charger, handsfree dsbgainya.

    3)tentang software itu, kami tidak menyediakan.tetapi, jika tuan ingin kami menginstallnya, kami akan cuba mencari tempat di low yat.

    4)sebenrnya, penghantaran kami adalah percuma. tapi, jika berdekatan dengan kawasan sekitar kl dan selangor. Jika tuan berdekatan kawasan bangi atau putrajaya, lebih mudah

    5)jika tuan berminat, boleh hubungi izzat-0132220172

    sekian,wsalam

  3. datheavenlysincethousandyearsagoguy says:
    August 31, 2010 at 11:14 PM

    Terima Kasih atas info.

    Kalau saya beli B7722, boleh tolong dapatkan sekali:-

    i) microSD. berapa harga utk 8GB? Rasanya dalam rm55-65 gitu

    ii) 4 software BAHASA spt di atas utk fone & texting?
    (Dulu kawan saya pernah buat diKL iran+french+arab,dll = rm 20 je.)


    >> Kalau jumpa d BBBangi OK gak. Berapa hari boleh siap/hantar?
    Bayaran melalui Maybank2u terima x?

  4. nurhijrahresources says:
    September 1, 2010 at 12:10 AM

    salam..
    utk minggu ni saya outstation..
    plg cepat hari sabtu atau ahad ini boleh dpt.

    kalo tuan berminat terus kol atau sms saya seperti no di atas..

    tentang bayaran, maybank2u diterima, atau tuan juga boleh membayar ketika mengambil handphone.